I naiwnością swoją stoję celnie .... Strona: 1

"I naiwnością swoją stoję celnie ugodzona..." Dodano: 2011-09-05 22:37

Im osoba jest bardziej nieznajoma, im większa pewność masz że nigdy jej nie spotkasz, że nigdy nie wykorzysta tego co powiesz przeciw tobie - tym szczersza się stajesz.
Bo tak naprawdę ludzie boją się być szczerymi i otwartymi, sama pewnie wiesz jak może być to bolesne.

.: Życie to gra, w którą gramy, choć wiemy, że przegramy:.

Dodano: 2011-09-17 20:22

Z tej samej płyty " Zamykaj oczy,kiedy nie wiesz dokąd iśc.Czuciem sie kieruj w mroku-nie rozumem..." Mam nadzieję,ze to prawda.Pewnie sie łudzę...,ale taka natura nie wiem czy ludzka,ale na pewno kobieca.Mamy silną potrzebę uczuc pozytywnych,ciepłych... I mimo,ze się zawiodłyśmy nie raz to nadal wierzymy w lepsze jutro..:)

Dodano: 2011-10-02 17:42

bibunia napisał(a):
Z tej samej płyty " Zamykaj oczy,kiedy nie wiesz dokąd iśc.Czuciem sie kieruj w mroku-nie rozumem..." Mam nadzieję,ze to prawda.Pewnie sie łudzę...,ale taka natura nie wiem czy ludzka,ale na pewno kobieca.Mamy silną potrzebę uczuc pozytywnych,ciepłych... I mimo,ze się zawiodłyśmy nie raz to nadal wierzymy w lepsze jutro..:)

...albo też w dużej mierze robimy wiele rzeczy z determinacji, co ma swoje plusy i minusy.

Dodano: 2011-10-02 19:59 Zmieniono: 2011-10-02 20:07

Byc moze niektóre kobiety są zdeterminowane w swoich poczynaniach,nie wiem. Ja w dużej mierze kieruję się zwyczajnie intuicją i uczuciem.Chociaż staram sie nie wyłączac w zupełnosci umysłu :)

Dodano: 2011-10-02 21:03

bibunia napisał(a):
Byc moze niektóre kobiety są zdeterminowane w swoich poczynaniach,nie wiem. Ja w dużej mierze kieruję się zwyczajnie intuicją i uczuciem.Chociaż staram sie nie wyłączac w zupełnosci umysłu :)

u mnie coraz więcej determinacji i pragmatyzmu, choć jestem wrażliwa i uczucia też są, różnego typu...

Dodano: 2011-10-02 23:20

Ludzi z otoczenia trzeba uwaznie opserwowac i wyciagac wnioski. Bardzo wiele mozna wyczytac z gestow i z tego jak dana osoba sie zachowuje. Uwazam, ze nie mozna wszystkim z punktu ufac, trzeba najpierw zobaczyc jakimi sa ludzmi zanim powie sie im cos o sobie.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło